Ota yhteyttä
FI EN 中文

Rekrytointi-iltapäivä: Osaajien löytäminen yrityksiin // Omien työnhakutaitojen kehittäminen

-
University 2

Miten löytää osaajia yrityksiin pk-seudun ulkopuolelle? Entä miten löytää omaa osaamista vastaava työpaikka? Tervetuloa Salo IoT Campuksen ja MPS:n yhteiseen rekrytointiaiheiseen tilaisuuteen tiistaina 27.11. klo 14:00-16:00. Tilaisuus järjestetään Salo IoT Campuksella, tilassa University 2.

MPS:n rekrytointiasiantuntijat Henri Huopalahti (Senior Consultant, Team coach) ja Mari Jokiranta (Senior Consultant, Psychologist) sekä uuden Lifeworks-urapalvelun Business Development Manager, Linda Neiglick, alustavat iltapäivän teemoihin ja vastaavat kampuslaisten kysymyksiin rekrytointiin ja työnhakuun liittyen.

 

Klo 14:00-15:00:

Piilotyöpaikat ja some avuksi työnhakuun
(suunnattu erityisesti opiskelijoille tai uutta työtä etsiville)

Mitä taitoja työnhaku vaatii? Mitä piilotyöpaikat ovat ja mistä niitä löytyy? Miten sosiaalista mediaa kannattaa hyödyntää työnhaussa? Kerromme konkreettisia vinkkejä uuden työn etsijälle. Osallistujat pääsevät myös tutustumaan ensimmäisten joukossa uuteen Lifeworks-urapalveluun.Klo 15:00-16:00:

Modernin rekrytoinnin perusteet
(suunnattu erityisesti kampuksen yrityksille)

Miten löytää osaajia yrityksiin pk-seudun ulkopuolelle? Mitä start-upien kannattaa rekrytoidessa huomioida? Tilaisuuden aikana voidaan käydä läpi kampuksen yritysten rekrytointihaasteita ja suunnitella yhdessä, miten teknologiaa voisi tulevaisuudessa hyödyntää myös osaajien etsimisessä.

 


Molempien tilaisuuksien lopuksi on aikaa keskustelulle ja kysymyksille. Voit halutessasi osallistua vain toiseen osioon.

Tervetuloa!

Ilmoittaudu mukaan.

Kaikki tapahtumat