Ota yhteyttä
FI EN 中文

Ole siellä, missä tapahtuu.

Tulevat tapahtumat

Salo IoT Campuksen verkostoitumistilaisuuksiin, seminaareihin ja leffailtoihin ovat kaikki tervetulleita. 

Salo IoT Campuksella järjestetään monenlaisia tapahtumia, joissa pääset tutustumaan älykkäämmän tulevaisuuden tekijöihin kampuksen seinien sisältä ja ulkoa. Tapahtumissamme esitellään uusimpia ajatuksia, kuullaan digitaalisen maailman viimeisimmät kuulumiset ja luodaan edellytyksiä kehittymiselle ja verkostoitumiselle. Varsin usein täällä myös katsotaan leffoja, pelataan mölkkyä tai istutaan iltaa muuten vain.

Salo IoT Campuksen tapahtumat ja tilaisuudet ovat kaikille avoimia.

 

Kampustapaaminen

-
Siilo coworking

Vuoden ensimmäinen kampustapaaminen järjestetään perjantaina 25.1. klo 14:00 Siilo coworking -tilassa. Kampustapaaminen on Salo IoT Campuksen asiakasyritysten yhteyshenkilöille suunnattu tilaisuus, jonka agendalla ovat kampuksen ajankohtaiset asiat. Tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu mukaan täältä.

Lue lisää

Tietoturva ja Koneoppimisen aamutapahtuma

-
Kokoustila 2009

Tule nauttimaan aamukahvit ja tutustumaan uusiin menetelmiin torjua tietoturvaan kohdistuvia uhkia.

Tietoturva ja Koneoppiminen-aamutapahtuma valottaa tietoturvayritysten ja Turku AMK:n tarjoamia erilaisia ratkaisuja yhä kiperämmäksi muuttuvan informaatioturvallisuuden takaamiseksi. Tänään moni on huolissaan algoritmien ja yhä tehokkaamman laskentatehon käytöstä yritysten tietosuojan murtamiseen. Onneksi samoilla keinoilla pystytään tunnistamaan ja myös torjumaan tunkeutumisyritykset tai epänormaali tietovirta.

Ilmoittaudu tilaisuuteen

Lue lisää

Salo CyberTalks

-
Salo IoT Campus


Onko kyberturvallisuus jo uusi normaali? Miten kyberturvallista yhteiskuntaa ja liiketoimintaa kehitetään globaalissa toimintaympäristössä? Mitä tekee EU? Kuinka haasteisiin vastaa Suomi, Varsinais-Suomi ja Salo?
 
Merkitse ajankohta ti 29.1.2019 kalenteriisi ja ilmoittaudu ajoissa. Kutsu, päivittyvä ohjelma ja ilmoittautumisohjeet löytyvät linkistä:
 
Salo CyberTalks
 

Lue lisää
Tulevat tapahtumat Menneet tapahtumat Lisää tapahtumia

Kampustapaaminen

-

Tietoturva ja Koneoppimisen aamutapahtuma

-

Salo CyberTalks

-

Ulkomaalaiset IT-opiskelijat helpottamaan Varsinais-Suomen osaajapulaa

Salo IoT Campuksen joulutervehdys

SALO IOT CAMPUKSEN OSAAJIEN VERKOSTO KASVAA

Elektroniikkaromusta seuraavan sukupolven liikennejärjestelmäksi – Junctionissa ideoidaan uusia ratkaisuja joukkoliikenteen haasteisiin

Joulupuuro

Kampuksen leffapäivä

Kampuskahvit

Kampuskahvit