Ota yhteyttä
FI EN 中文

Ole siellä, missä tapahtuu.

Tulevat tapahtumat

Salo IoT Campuksen verkostoitumistilaisuuksiin, seminaareihin ja leffailtoihin ovat kaikki tervetulleita. 

Salo IoT Campuksella järjestetään monenlaisia tapahtumia, joissa pääset tutustumaan älykkäämmän tulevaisuuden tekijöihin kampuksen seinien sisältä ja ulkoa. Tapahtumissamme esitellään uusimpia ajatuksia, kuullaan digitaalisen maailman viimeisimmät kuulumiset ja luodaan edellytyksiä kehittymiselle ja verkostoitumiselle. Varsin usein täällä myös katsotaan leffoja, pelataan mölkkyä tai istutaan iltaa muuten vain.

Salo IoT Campuksen tapahtumat ja tilaisuudet ovat kaikille avoimia.

 

Kampuskahvit / Auditori Oy

-
Kahvila Hav a Java

Keväinen terveyhdys Auditori Oy:stä!

Toivotamme tervetulleeksi 22.5.2019 kello 9.00 kampuskahveille ja tutustumaan yksilöllisesti ja asiakaslähtöisesti palvelevaan tilintarkastuspalveluiden yritykseen.

Tule rentoon tapaamiseen kahvin merkeissä ja katsomaan olisimmeko me sinun kumppanisi jatkossa. 50:lle ensimmäiselle pullat ja kaikille kahvit.

Lue lisää

Lounais-Suomen akkuekosysteemin kickoff-seminaari

-
Salo IoT Campus, auditorio

Tervetuloa kuuntelemaan mielenkiintoisia alustuksia sähköisen liikenteen ja akkujen tarjoamista liiketoimintamahdollisuuksista ja Suomeen syntyvästä ekosysteemistä.

Aika: ke 12.6 klo 8:30 alkaen
Paikka: Salo IoT Campus, auditorio, Joensuunkatu 7, Salo

Tilaisuuden kohderyhmänä ovat yritykset ja yhteisöt, jotka ovat kiinnostuneita sähköisen liikenteen ja akkujen tarjoamista liiketoimintamahdollisuuksista ja synnytettävästä uudesta verkostosta. Tapahtuman järjestää Yrityssalo.

Linkki kutsuun.

Lue lisää

Kesäjuhlat

-
Salo IoT Campus

Kampuksen kesäjuhlia vietetään torstaina 13.6. klo 16.00 alkaen, tervetuloa! Salo IoT Campus tarjoaa pientä syötävää, ja illan musiikista vastaa Lauri & Pehmeät vävyt. Kahvila Hav a Java on auki juhlien ajan ja kahvilasta voi ostaa omaan makuun sopivaa juhlajuotavaa (kahvilassa on A-oikeudet). Katso illan tarkemi ohjelma "lue lisää" -kohdasta ja ilmoittaudu mukaan!

Kesäjuhlissa otellaan taas perinteisesti myös kampuksen mölkkymestaruudesta. Mikä yritys kruunataan vuoden 2019 mestariksi? Kerää tiimi kasaan (max. 4 henkilöä) ja ilmoittaudu mukaan! Ilmoittautumiset 6.6. mennessä riina.lahtinen@saloiotcampus.fi.

Lue lisää
Tulevat tapahtumat Menneet tapahtumat Lisää tapahtumia

Kampuskahvit / Auditori Oy

-

Lounais-Suomen akkuekosysteemin kickoff-seminaari

-

Kesäjuhlat

-

Valmet Automotive rekrytoi 1000 henkilöä vuonna 2019

Valmet Automotive suunnittelee akkujen suursarjatuotantoa Salo IoT Campukselle Saloon

TOIMIVISSA TILOISSA KASVUNVARAA VUOSIKSI ETEENPÄIN

Esittelyssä Account Manager Roosa Arvonen

Kuntosalin avoimet ovet

Kampustapaaminen

Kampuskahvit / Powerfinn Oy

Yritysten viestintäpäivä hop on - hop off