Ota yhteyttä
FI EN 中文

Tule osaksi edelläkävijöiden yhteisöä.

Haluan osaksi yhteisöä

Osaajien verkosto

Salo IoT Campuksen yhteisön muodostavat IoT-alan suunnannäyttäjät ja alojensa parhaat palveluyritykset.

Salo IoT Campuksella työskentelee tiivis ja aktiivinen yhteisö, jossa yritysten, tutkijoiden ja oppilaitosten välillä tehdään päivittäistä yhteistyötä. Tapahtumat, seminaarit ja työpajat tarjoavat kampuksen jäsenille mahdollisuuden kuulla IoT-alan viimeisimmät kuulumiset – kätevästi saman katon alla.

Tulevaisuuden teknologioita rakentavien yritysten rinnalla Salo IoT Campuksella työskentelee yrityspalveluiden parhaimmisto. Monialainen osaajien yhteisö tukee yrityksesi kasvua ja tekee arjesta sujuvaa.

Kampuksella ihmiset kohtaavat paitsi käytävillä ja coworking-tiloissa, myös vapaa-ajalla. Salo IoT Campuksen omia harrastusporukoita löytyy melkein joka lähtöön, kuntosalille pääsee kellon ympäri ja rentoa yhteistä iltaohjelmaa järjestetään säännöllisesti.

Kampuksen yhteisö

Kumppanimme

Tulevaisuuden tekijät

Tarinoita kampukselta

Wlabissa saa kokeilla

Salo IoT Campus on konetekniikan insinöörille Eero Mäki-Tulokkaalle tuttu työpaikka Nokian ja Microsoftin ajoilta. Nykyään Mäki-Tulokas ohjaa kampuksella Salon kaupungin kuntouttavan työtoiminnan piiriin kuuluvaa Wlab-pajaa, jossa pitkään työttömänä olleet tai muuten haastavassa työmarkkinatilanteessa olevat voivat opetella uusia tietoteknisiä taitoja.

Rightwaren salolaisvahvistus on etätyön konkari

Kanzin käyttöliittymäkomponenttien parissa työskentelevä Zsombor Egri on Rightwaren ainoa työntekijä Salossa. Yritys kuuluu maailman johtaviin autoalan käyttöliittymien valmistajiin, ja sillä on Helsingin pääkonttorin lisäksi toimistoja eri puolilla maailmaa Tampereelta Piilaaksoon ja Lontoosta Shanghaihin. Egri on kuitenkin valinnut etätyöskentelyn Siilo Coworking -tilassa Salo IoT Campuksella.

Solvoapp-sovelluksella sujuvuutta käyttöomaisuuden hallintaan

Salo IoT Campuksella toimiva Solvomate Oy tarjoaa yrityksille konsultaatio- ja inventaariopalveluita käyttöomaisuuden hallintaan. Yritys on kehittänyt Solvoapp-nimisen sovelluksen, jonka avulla käyttöomaisuuden hallinta on entistä helpompaa.